Natuursteen in uw badkamer: duurzaam en tijdloos

Een badkamermeubel of wasbak van natuursteen zorgt direct voor een luxe uitstraling. Kwaliteit en maatwerk zijn hierbij de belangrijkste sleutelwoorden. In onze steenhouwerij zorgen we ervoor dat uw badkamermeubel of wasbak precies wordt gemaakt zoals u in gedachten hebt. Type (marmer, graniet, blauwe hardsteen, composiet, keramiek), kleur, uitvoering, maatvoering: de mogelijkheden zijn oneindig.

Natuursteen op vloeren en wanden

Behalve een badkamermeubel of wasbak van natuursteen kan natuursteen uiteraard ook perfect toegepast worden op de vloer en wanden. Ook voor een badombouw en douchebak is natuursteen bij uitstek geschikt. Ook hier zijn weer talloze keuzes mogelijk in materiaal, kleur, formaat en afwerking. Kiest u voor kleine of middelgrote tegels (marmer, graniet, hardsteen, composiet), of kiest u voor grote platen (perfect mogelijk met keramiek)? Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden!

Informatie of advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een natuurstenen keukenblad? Maak een afspraak en kom langs. Wij informeren en adviseren u graag!

  • Hidden