Natuurstenen keukenblad voor elke keuken

Natuursteen in een keuken is duurzaam en stijlvol. Zowel bij een klassieke als een moderne of landelijke keuken komt een natuurstenen keukenblad perfect tot zijn recht. Net als bij vloeren is het bij keukenbladen essentieel om niet alleen te kijken naar uw voorkeuren wat betreft uitstraling en kleur, maar ook naar de eigenschappen en kwaliteiten van de verschillende soorten natuursteen. Zo is graniet zeer krasvast en hittebestendig, terwijl hardsteen erom bekend staat dat het makkelijk schoon te houden is.

Informatie aanvraag
  • Hidden

Composiet kenmerkt zich door zijn interessante prijs/kwaliteit-verhouding. Marmer is prachtig luxueus en met de juiste behandeling ook járen mooi te houden. Travertin – of travertino –is ook zeer populair voor keukenbladen. En terecht: deze mooie kalksteen in beige-, bruin- en grijstinten past perfect bij de warme, zachte sfeer die de laatste jaren sterk in opkomst is.

Daarom kiezen klanten voor ons

 Bijna 150 jaar ervaring
 Allerbeste kwaliteit
 Eigen showroom
 Gratis advies
 Plaatsen van natuursteen
 Natuurstenen grafsteen of grafmonument
 Maatwerkspecialist
 Duurzame kwaliteit
 Duidelijke afspraken
 Geen verassingen achteraf

Informatie of advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een natuurstenen keukenblad? Maak een afspraak en kom langs. Wij informeren en adviseren u graag!

  • Hidden