Marmer en Hardsteen keukenbladen

Instant luxe in huis

Marmeren keukenbladen is instant luxe in huis hebben. Marmer laat zich met veel stijlen combineren en geeft uw keuken een hedendaagse uitstraling. Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal door de luxe uitstraling dat het heeft. Het materiaal is een kalkzandsteen dat is ontstaan doordat calciumcarbonaat wordt samengedrukt onder hoge druk. Door dit proces metamorfoseert het materiaal naar een soort kristal. Door deze hoge druk worden eventuele fossielen vernietigd en dit zorgt ervoor dat de steensoort erg zuiver en lichtdoorlatend is.

Informatie aanvraag
  • Hidden

Verschillende kleuren Marmer

Marmer kleuren zijn te vinden in onder andere bruin, roze, rood, groen, beige, zwart, lichtgrijs en wit. Bij ons vindt u exclusieve marmersoorten zoals Bronze Armani, Ceppo di Gres, Tempory Brown, Zebrino White, Bianco Lasa, Noir Saint Laurent, Nero Portoro, Pietra Grey en Mistic Brown.

Verschillende soorten

Van marmer zijn heel veel verschillende soorten te vinden. Deze soorten worden op verschillende plaatsen over de hele wereld gewonnen. In Europa wordt vooral veel marmer uit de steengroeven in Italië gehaald. In alle plaatsen waar marmer wordt gewonnen, heeft het marmer een klassieke kleurstelling. Ook heeft het marmer op iedere plek specifieke producteigenschappen.

Hardsteen keukenblad

Vroeger was hardsteen een normale grondstof die als keukenblad gebruikt werd en ondanks het periodiek onderhoud, worden steeds meer hardsteen als eindproduct gebruikt. Hardsteen is een kalkhoudende steen soort dat bestaat uit zeer veel zeedier fossielen met een hoge dichtheid. Er zijn vele soorten hardsteen maar de meeste komen uit België en dit geeft een fraai resultaat in een interieur.

Neem contact op

  • Hidden