Onderhoud vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het opschuren en polijsten van kalkhoudende stenen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Met onze vakkennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw vloeren er weer als nieuw uitzien.

Impregneren

Om uw vloer nog beter te beschermen, bieden wij ook impregneerservices aan. Door uw vloer te impregneren, wordt deze beter bestand tegen vervuiling en blijft hij langer mooi. Dit zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud in de toekomst.

Afdekplaten en vensterbanken opschuren

Maar onze expertise stopt niet bij vloeren. Wij zorgen ook voor het opschuren van afdekplaten en vensterbanken, zodat uw hele huis er verzorgd en stijlvol uitziet. Kies voor Schutz Natuursteen en geniet van het beste in natuursteenonderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Leggen van natuurstenen vloer

Naast de soort natuursteen, de kleur en het formaat is ook de legwijze van de vloer zeer belangrijk. Laat u de tegel in serie leggen, in visgraatmotief of kiest u een wildpatroon? Wilt u sortering op kleur, of juist niet? En welke voeg spreekt u aan? Of kiest u voor een nagenoeg naadloze afwerking? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Informatie of advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een natuurstenen vloer? Maak een afspraak en kom langs. Wij informeren en adviseren u graag!

  • Hidden