Natuurstenen vloer: voor elke stijl een uitstekende keuze!

Een vloer van natuursteen – marmer, graniet, composiet, keramiek of hardsteen – is prachtig om te zien en bovendien zeer duurzaam. Creëer de sfeer die u wenst met een natuurstenen vloer. Zo past marmer perfect bij een chique, strakke, moderne of juist klassieke sfeer, terwijl hardsteen zoals leisteen uitstekend tot zijn recht komt bij onder meer een robuuste of landelijke inrichting.

Graniet heeft al net zo veel gezichten; het past in een industriële ruimte, maar kan ook prima in een moderne sfeer worden toegepast. Composiet is even veelzijdig en bovendien makkelijk te onderhouden. Ook prachtig: een vloer – of wand! – met nauwelijks voegen of naden. Dit is goed te realiseren met keramiek, dat in zeer grote formaten geleverd kan worden.

Zelfs op een terras komt een natuurstenen vloer perfect tot zijn recht. U ziet, zo veel wensen zoveel mogelijkheden! Behalve de soort natuursteen en de kleur die u kiest, zijn er bovendien vele variaties in maatvoering en afwerking mogelijk.

Leggen van natuurstenen vloer

Naast de soort natuursteen, de kleur en het formaat is ook de legwijze van de vloer zeer belangrijk. Laat u de tegel in serie leggen, in visgraatmotief of kiest u een wildpatroon? Wilt u sortering op kleur, of juist niet? En welke voeg spreekt u aan? Of kiest u voor een nagenoeg naadloze afwerking? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Informatie of advies?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een natuurstenen vloer? Maak een afspraak en kom langs. Wij informeren en adviseren u graag!

  • Hidden